Hírek


Bálázó gép gyulladt ki Lórév határában
2019. július 05. 10:14
Munka közben gyulladt ki egy bálázó gép, több hektáron égett az aljnövényzet Sződliget külterületén, kisteherautó gyulladt ki Hernádon, harminc négyzetméteres épület égett Dömsödön.

Munka közben kigyulladt egy bálázó gép csütörtök délelőtt Lórév határában. A lángokat észlelve a gép kezelője azonnal lekapcsolta az égő bálázót a vontatóról, majd megkezdte a tűz oltását. A ráckevei önkormányzati tűzoltók a még izzó részeket és a felforrósodott fém alkatrészeket visszahűtötték, átvizsgálták a munkagépet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Ráckeve ÖTP)

Több hektáros területen égett a száraz aljnövényzet csütörtökön a kora délutáni órákban Sződliget külterületén. A tűzoltók munkáját nehezítették a domborzati viszonyok, a nehezen megközelíthető helyszínek. A tüzet a váci önkéntes, a váci és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet. 

Kigyulladt egy kisteherautó csütörtök délután Hernádon, a Fő utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. 

Teljes terjedelmében égett a mintegy harminc négyzetméter alapterületű, téglafalú épület Dömsödön a Rákóczi úton. Az esethez a szigetszentmiklósi hivatásos, a ráckevei önkormányzati és a dömsödi önkéntes tűzoltók vonultak ki. A rajok a lángokat eloltották, majd utómunkálatokat végeztek.


 

Kapcsolódó képek:

Bálázó gép gyulladt ki Lórév határában Bálázó gép gyulladt ki Lórév határában Bálázó gép gyulladt ki Lórév határában