Hírek


Családi ház tetőzete égett Nagymaroson
2019. július 04. 12:37
Személygépkocsi és egy kamion érintőleges ütközött össze az 5-ös főút 35-ös kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 4-es főút 74-es kilométerénél, kigyulladt egy kettőszáz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és az épület mellé épített garázs is Nagymaroson, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi Dunavarsányban, útpadkának ütközött, majd felborult egy motoros Vácon, tűz keletkezett egy régi, használaton kívüli raktárépületben Dömsödön.

Személygépkocsi és egy kamion érintőleges ütközött össze szerdán reggel az 5-ös főút 35-ös kilométerénél, Dabas közelében. Az ütközés következtében a személyautó árokba hajtott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó szerdán délelőtt a 4-es főút 74-es kilométerénél, Cegléd közelében. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy kettőszáz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és az épület mellé épített garázs is szerdán délelőtt Nagymaroson, a Kittenberger Kálmán utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett. A tüzet a helyi önkéntes, a váci és a rétsági hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant.(fotó: PMKI Vác HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán délután Dunavarsányban, a Bekötő úton. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Útpadkának ütközött, majd felborult egy motoros szerdán délután Vácon, az Újhegyi úton. A felborult motorból szivárgott az üzemanyag. A váci hivatásos felitatták a kifolyt benzint, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy régi, használaton kívüli raktárépületben csütörtökre virradóra Dömsödön, a Rákóczi úton. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a tűz további házakat veszélyeztetett. A tüzet a helyi önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.


 

Kapcsolódó képek:

Családi ház tetőzete égett Nagymaroson Családi ház tetőzete égett Nagymaroson Családi ház tetőzete égett Nagymaroson
>>> További képek a galériában <<<