Hírek


Lábon álló gabona égett Kiskunlacháza közelében
2019. július 02. 14:04
Vonatnak ütközött egy személygépkocsi Táborfalván, lábon álló gabona kapott lángra az 51-es főút 34-es kilométerénél, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres lakóház Szigetszentmiklóson, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 31-es kilométerénél, időben és helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután Érden.

Vonatnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn reggel Táborfalván, a Zrínyi Miklós utcai vasúti átjáróban. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Lábon álló gabona kapott lángra hétfőn délután az 51-es főút 34-es kilométerénél, Kiskunlacháza közelében. A nagy szárazság és forróság miatt a tűz gyorsan terjedt és egy akácfaerdőt is veszélyeztetett. A tüzet a ráckevei önkormányzati, a szigetszentmiklósi és a fővárosi hivatásos, valamint a dömsödi, délegyházi önkéntes tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz több hektáros területen pusztított, valamint az erdő aljnövényzetére is átterjedt, melyet sikerült rövid időn belül megfékezni.(fotó:PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres lakóház hétfőn délután Szigetszentmiklóson, a Harkály utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett házat.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután az 51-es főút 31-es kilométerénél, Majosháza közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Időben és helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután Érden, a Béla utcában. Az érdi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Lábon álló gabona égett Kiskunlacháza közelében Lábon álló gabona égett Kiskunlacháza közelében Lábon álló gabona égett Kiskunlacháza közelében
>>> További képek a galériában <<<