Hírek


Baleset Újhartyán közelében és az 5-ös főúton is
2019. június 23. 08:47
Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 48-as kilométerénél, árokba hajtott egy személygépkocsi Újhartyán és Dabas között, lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi az 5-ös főút 48-as kilométerénél, több mint ötven esetben kellett beavatkozni a tűzoltóknak vasárnap reggelig Pest megyében a viharos időjárást követően.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szombaton a kora reggeli órákban az M5-ös autópálya 48-as kilométerénél, Pusztavacs közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délben Újhartyán és Dabas között. A gépkocsiba két felnőtt és három gyermek utazott, önerejükből elhagyták az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, segédkeztek a mentőknek, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton késő délután az 5-ös főút 48-as kilométerénél, Dabas közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott, az érintett útszakaszt lezárták. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Több mint ötven esetben kellett beavatkozni a tűzoltóknak vasárnap reggelig Pest megyében a viharos időjárást követően. A legtöbb esetben kidőlt fákat, leszakadt ágakat kellett az egységeknek eltávolítani, megszüntetni a forgalmi akadályt. Sok településen gondot okozott a hirtelen nagy mennyiségű lehullott csapadék. Szigetszentmiklóson aluljárót, lakásokat, pincéket, melléképületeket árasztott el a lezúduló eső.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Újhartyán közelében és az 5-ös főúton is Baleset Újhartyán közelében és az 5-ös főúton is Baleset Újhartyán közelében és az 5-ös főúton is
>>> További képek a galériában <<<