Hírek


Személygépkocsik ütköztek össze az M3-as autópályán
2019. június 21. 11:59
Parkoló gépkocsiknak ütközött egy személyautó Gödöllőn, gázvezetékbe vágott egy munkagép Gödön, felborult egy személygépkocsi Leányfalun,lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson, összeütközött két személygépkocsi az M3-as autópálya 37-es kilométerénél,negyven esetben kellett beavatkozni a tűzoltóknak a tegnapi napon Pest megyében a viharos időjárást követően.

Parkoló gépkocsiknak ütközött egy személyautó csütörtökön délután Gödöllőn, a Szabadság úton. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csúszott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Gázvezetékbe vágott egy munkagép csütörtökön délután Gödön, az Ady Endre úton. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért a váci hivatásos tűzoltók lezárták a vezeték környezetét, ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei gondoskodtak a végleges javításról.

Felborult egy személygépkocsi csütörtökön délután Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön este Szigetszentmiklóson, az Elkerülő úton. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Összeütközött két személygépkocsi pénteken kora reggeli órákban az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott. A gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Negyven esetben kellett beavatkozni a tűzoltóknak a tegnapi napon Pest megyében a viharos időjárást követően. A legtöbb bejelentés Göd településről érkezett. A hirtelen lehulló nagymennyiségű csapadék nagyon sok esetben lakóház pincéjébe, melléképületébe ömlött, okozva ezzel problémát. A vízeltávolításokon kívül kidőlt fákat, leszakadt ágakat kellett eltávolítani a tűzoltóknak.


 

Kapcsolódó képek:

Személygépkocsik ütköztek össze az M3-as autópályán Személygépkocsik ütköztek össze az M3-as autópályán Személygépkocsik ütköztek össze az M3-as autópályán
>>> További képek a galériában <<<