Hírek


Viharkárok Pest megyében
2019. június 20. 14:07
Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi a 311-es út 29-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Cegléden,betonkerítésnek ütközött, majd az oldalára borult egy személyautó Kemencén, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi a 31-es főút 60-as kilométerénél, vaddal ütközött, majd felborult egy személyautó a 441-es főút 19-es kilométerénél, több helyen gondot okozott a hirtelen lezúduló esővíz Pest megyében.

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán reggel a 311-es út 29-es kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsiban egy felnőtt és egy gyermek utazott. A ceglédi hivatásos tűzoltók a felnőtt személyt kézi erővel az autóból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Cegléden, a Sajtó és a Malom utak kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a felborult személygépkocsit a kerekeire állították, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Betonkerítésnek ütközött, majd az oldalára borult egy személyautó szerdán délelőtt Kemencén, a Fő úton. A vámosmikolai önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szerdán délelőtt a 31-es főút 60-as kilométerénél, Nagykáta közelében. Az autóban ketten utaztak, az ütközés következtében az egyikük a roncsba szorult. A nagykátai hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Vaddal ütközött, majd felborult egy személyautó szerdán éjfélkor a 441-es főút 19-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Több helyen gondot okozott a hirtelen lezúduló esővíz a tegnapi napon Pest megyében. Közel negyven esetben kellett beavatkozni a tűzoltóknak a megye területén. Elsősorban kidőlt fákat, leszakadt ágakat, villanyvezetékeket hagyott maga mögött a viharos erejű szél. A rövid idő alatt lehullott csapadékot sok esetben a vízelvezető árkok, csatornák nem tudták elvezetni, így több utat, volt ahol a vasúti pályát is ellepte a felgyülemlő esővíz, okozva ezzel problémát a közlekedésben. A legtöbb beavatkozás Pest megye északi részén, illetve Iklad, Galgamácsa és Domony településeken történt.(fotó: Vámosmikola ÖTP és PMKI Gödöllő HTP, Aszód Őrs)


 

Kapcsolódó információk: