Hírek


Súlyos baleset az M0-ás autóúton
2019. június 19. 10:58
Két személygépkocsi ütközött össze Hévízgyörkön, munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak Szigetszentmártonban, három személygépkocsi ütközött össze Cegléden, álló teherautónak ütközött egy személygépkocsi az M0-ás autóút 5-ös kilométerénél, lesodródott az útról, fának csapódott egy személygépkocsi Kiskunlacházán.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Hévízgyörkön, az Ady Endre utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Örs)

Munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak kedden délután Szigetszentmártonban, az Akácfa utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a ráckevei önkormányzati tűzoltók lezárták. A lezárást követően a tűzoltók összeszorították a csövet, ezzel minimálisra csökkentették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délután Cegléden, a Nagykátai úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP) 

Álló teherautónak ütközött egy személygépkocsi kedden este az M0-ás autóút 5-ös kilométerénél, Törökbálint közelében. Az ütközés következtében az irányíthatatlanná váló autó elsodort egy embert, letért az útról és a fák közé csapódott. A fák közé csapódott gépkocsiba egy ember beszorult, ketten pedig önerejükből kiszálltak az autóból. A beszorult embert a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt kisebb torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Lesodródott az útról, fának csapódott egy személygépkocsi kedden éjfélkor Kiskunlacházán a Vasút úton. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)


 

Kapcsolódó képek:

 Súlyos baleset az M0-ás autóúton  Súlyos baleset az M0-ás autóúton  Súlyos baleset az M0-ás autóúton
>>> További képek a galériában <<<