Hírek


Lovat mentettek a tűzoltók Törtelen
2019. június 18. 12:43
Két személygépkocsi és két kisteherautó ütközött össze Monor közelében, kigyulladt egy személyautó Törökbálinton, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi Dabason, lovat mentettek a tűzoltók Törtel külterületén, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Szentendrén.

Két személygépkocsi és két kisteherautó ütközött össze hétfőn reggel Monor közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy személyautó hétfőn délután Törökbálinton, a Kinizsi közben. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a törökbálinti hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn késő délután Dabason, a Szent István úton. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Lovat mentettek a tűzoltók hétfőn este Törtel külterületén. A több mázsás állat egy másfél méter mélységű emésztőaknába esett, onnan önerejéből kijönni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A ceglédi hivatásos tűzoltók kötelek, hevederek és daru segítségével emelték ki a gödörből a bajba került négylábút. A kiemelést követően a tűzoltók átadták a helyszínen lévő állatorvosnak.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn éjszaka Szentendrén, a Városkapu utcában. A szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Lovat mentettek a tűzoltók Törtelen Lovat mentettek a tűzoltók Törtelen Lovat mentettek a tűzoltók Törtelen
>>> További képek a galériában <<<