Hírek


Baleset Taksonyban
2019. június 17. 12:32
Két személygépkocsi ütközött össze Taksonyban, lesodródott az útról, bozótosba hajtott és felborult egy személygépkocsi az 1-es főút 12-es kilométerénél, kigyulladt egy személyautó Nagykőrösön, viharkárok Pest megyében.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Taksonyban, a Fő úton. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak is neki csapódott, ami eltört. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Lesodródott az útról, bozótosba hajtott és felborult egy személygépkocsi vasárnap este az 1-es főút 12-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.

Kigyulladt egy személyautó hétfőn reggel Nagykőrösön, a Balaton utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó motortere már teljes egészében égett. A tüzet a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Vasárnap délután érte el a vihar Pest megyét. A viharos erejű szél kidőlt fákat, leszakadt ágakat és villanyvezetékeket hagyott maga mögött. Több mint egy tucatszor kellett beavatkozni a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak a megye területén. A legtöbb bejelentés Tápiószele és a szomszédos településeiről érkezett.(fotó: PMKI Nagykáta HTP és Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Taksonyban Baleset Taksonyban Baleset Taksonyban
>>> További képek a galériában <<<