Hírek


Kigyulladt egy motorkerékpár Szobon
2019. június 16. 09:38
Építési területre hajtott és ott egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a 4-es főút 70-es kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó Pilisen, útról lesodródott, majd kigyulladt egy motorkerékpár Szobon.

Építési területre hajtott és ott egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombaton kora reggeli órákban a 4-es főút 70-es kilométerénél, Cegléd közelében. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó szombaton délelőtt Pilisen, a Hunyadi utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, az autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Monor HTP)

Útról lesodródott, majd kigyulladt egy motorkerékpár szombaton délután Szobon, a Préskert utcában. A tüzet a nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy motorkerékpár Szobon Kigyulladt egy motorkerékpár Szobon Kigyulladt egy motorkerékpár Szobon
>>> További képek a galériában <<<