Hírek


Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán
2019. június 15. 11:20
Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M7-es autópálya 23-as kilométerénél, szalagkorlátot átszakítva árokba csapódott egy személyautó Gödöllőn.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi pénteken délután az M7-es autópálya 23-as kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, segédkeztek a sérült mozgatásában, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Szalagkorlátot átszakítva árokba csapódott egy személyautó pénteken éjfélkor Gödöllőn, az Isaszegi úton. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, a leszakadt és lógó szalagkorlátot eltávolították, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<