Hírek


Újabb gépkocsi tűz, ezúttal az M7-es autópályán
2019. június 14. 12:10
Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze az M0-ás autóúton, Maglód közelében, kigyulladt egy ötven négyzetméteres tároló Nagykőrösön, kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Tápiószecső közelében, két személygépkocsi ütközött össze Vácon, gázvezetéket szakított egy munkagép Dunavarsányban, felborult egy személyautó az M6-os autópálya 34-es kilométerénél, kigyulladt egy személyautó az M7-es autópálya 14-es kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Százhalombattán, lucernabálák kaptak lángra Cegléd külterületén.

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze csütörtökön délelőtt az M0-ás autóúton, Maglód közelében. Az ütközés következtében a gépkocsiba egy beszorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres tároló csütörtökön délben Nagykőrösön, a Kárpát utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett tárolót.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kisteherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtökön délután Tápiószecső közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Vácon, az Újhegyi úton. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Gázvezetéket szakított egy munkagép csütörtökön délután Dunavarsányban, a Kossuth Lajos utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért a délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a harminc milliméteres vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. A gázművek szakemberi kiszakaszolták a sérült vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Felborult egy személyautó csütörtökön délután az M6-os autópálya 34-es kilométerénél, Százhalombatta közelében. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A martonvásári önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy személyautó csütörtökön este az M7-es autópálya 14-es kilométerénél, Törökbálint közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a törökbálinti hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön este Százhalombattán, a Csenterics Sándor utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Lucernabálák kaptak lángra pénteken kora reggeli órákban Cegléd külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor nyolcvan bála égett már, a tűz további lucernabálákat veszélyeztetett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A tűzoltók munkáját egy erőgép is segítette.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Újabb gépkocsi tűz, ezúttal az M7-es autópályán Újabb gépkocsi tűz, ezúttal az M7-es autópályán Újabb gépkocsi tűz, ezúttal az M7-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<