Hírek


Tűz Csemőn
2019. június 13. 13:58
Kigyulladt egy gépkocsi az M3-as autópálya 32-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház egy helyisége Csemőn.

Kigyulladt egy gépkocsi szerdán kora reggeli órákban az M3-as autópálya 32-es kilométerénél, Bag közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A tüzet az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délben Szigetszentmiklóson, a Csépi és a Mű utak kereszteződésében. Az ütközés következtében egy autó felborult, az összetört gépkocsiik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház egy helyisége szerdán éjszaka Csemőn, a Mizsei úton. A tűzoltók kiérkezésekor a szoba már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Tűz Csemőn Tűz Csemőn Tűz Csemőn
>>> További képek a galériában <<<