Hírek


Teljes egészében égett egy személygépkocsi az M7-es autópályán
2019. június 12. 12:34
Gázcsonknak tolatott egy kisteherautó Pencen, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M0-ás autóút 8-as kilométerénél, letért az útról, villanyoszlopnak ütközött és egy kerékpárost is elsodort egy személygépkocsi Maglódon, kigyulladt egy személyautó az M7-es autópálya 18-as kilométerénél.

Gázcsonknak tolatott egy kisteherautó kedden reggel Pencen, a Rákóczi úton. Az ütközés következtében a húsz milliméteres csőből a gáz szivárogni kezdett. A váci hivatásos tűzoltók összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a sérült vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról.(fotó: PMKI Vác HTP)

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze kedden délután az M0-ás autóút 8-as kilométerénél, Törökbálint közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Letért az útról, villanyoszlopnak ütközött és egy kerékpárost is elsodort egy személygépkocsi kedden este Maglódon, a Sugár úton. Az ütközés következtében az autóba egy ember beszorult, a gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy személyautó kedden éjszaka az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, Érd közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Teljes egészében égett egy személygépkocsi az M7-es autópályán Teljes egészében égett egy személygépkocsi az M7-es autópályán Teljes egészében égett egy személygépkocsi az M7-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<