Hírek


Időben és helyesen jelzett egy szén-monoxid-érzékelő Cegléden
2019. június 11. 13:03
Két személygépkocsi ütközött össze Galgamácsa közelében, árokba hajtott egy személyautó Hévízgyörkön, időben és helyesen jelzett egy szén-monoxid-érzékelő Cegléden.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt Galgamácsa közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, egy ember a roncsba szorult. Az aszódi hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

Árokba hajtott egy személyautó hétfőn délelőtt Hévízgyörkön, az Ady Endre utcában. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Időben és helyesen jelzett egy szén-monoxid-érzékelő hétfőn a kora délutáni órákban Cegléden, a Kölcsey téren, egy társasház földszinti lakásában. A ceglédi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a lakásban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók a lakást átszellőztették, majd biztosították a helyszínt.