Hírek


Kiránduló mentése Szentendrén
2019. június 10. 10:39
Tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres családi ház pincéjében Szigetcsépen, két személygépkocsi ütközött össze Vác és Vácduka települések között, bajba jutott és megsérült kiránduló mentésében segédkeztek a tűzoltók Szentendrén.

Tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres családi ház pincéjében vasárnap kora délutáni órákban Szigetcsépen, az Arany János utcában. A pincében alkatrészek, szerszámok és egyéb eszközök kaptak lángra. A tüzet a kis-szigeti önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését.(Fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap este Vác és Vácduka települések között. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Bajba jutott és megsérült kiránduló mentésében segédkeztek a tűzoltók vasárnap éjszaka Szentendrén, a Kőhegyi Menedékháznál. A menedékházat csak gyalogosan lehetett megközelíteni, így a sérült kiránduló mozgatásában a Pest Megyei Kutató- Mentő Szolgálat is részt vett. A szentendrei tűzoltók a kutató-mentő szolgálat quadján egy vákuumágy segítségével mentették le a segítségre szoruló túrázót.(Fotó: PMKI Szentendre HTP és PMKMSZ)


 

Kapcsolódó képek:

 Kiránduló mentése Szentendrén  Kiránduló mentése Szentendrén  Kiránduló mentése Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<