Hírek


Istálló égett Szentendrén
2019. június 09. 09:11
Kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Vasadon, kigyulladt egy elhagyatott istálló Szentendre külterületén, lesodródott az útról, árokba hajtott és egy betonhídnak csapódott egy személygépkocsi Pándon.

Kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szombaton a kora délutáni órákban Vasadon, a Petőfi Sándor utcában. A tüzet a monori hivatásos és az üllői önkéntes tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy elhagyatott istálló vasárnapra virradóra Szentendre külterületén. A tűz egy közeli erdőt is veszélyeztetett. A lángokat a szentendrei hivatásos tűzoltók oltották el, megakadályozva ezzel a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és egy betonhídnak csapódott egy személygépkocsi vasárnapra virradóra Pándon, a Fő úton. Az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A nagykátai hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Istálló égett Szentendrén Istálló égett Szentendrén Istálló égett Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<