Hírek


Asztalos üzem égett Pomázon
2019. június 08. 10:14
Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület Áporkán, kigyulladt egy ezerötszáz négyzetméteres asztalos műhely és tárolásra szolgáló épület Pomázon.

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület pénteken délután Áporkán, a Petőfi Sándor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az ingatlant.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy ezerötszáz négyzetméteres asztalos műhely és tárolásra szolgáló épület pénteken este Pomázon, a Mester utcában. Helyszínre nagy erőkkel vonultak a tűzoltók, a kiérkezésűkor az épület tetőszerkezete már teljes egészében égett. A pomázi önkormányzati, a szentendrei, fővárosi hivatásos és a leányfalui, visegrádi önkéntes tűzoltók több vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltás ideje alatt a fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végzett a helyszínen. A méréseik veszélyes anyag jelenlétét nem mutatták ki a levegőben, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI)


 

Kapcsolódó képek:

Asztalos üzem égett Pomázon Asztalos üzem égett Pomázon Asztalos üzem égett Pomázon
>>> További képek a galériában <<<