Hírek


Két kamion ütközött össze Cegléd közelében
2019. június 07. 07:45
Két kamion ütközött Cegléd közelében a 4-es főúton, kigyulladt egy lakatlan családi hát tetőszerkezete Érden, két személyautó ütközött össze Monoron, kigyulladt egy gépkocsi Gödöllőn.

Kigyulladt egy lakatlan, még épülő családi ház tetőszerkezete csütörtök reggel Érden, a Napszámos utcában. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant.

Két kamion ütközött össze csütörtökön délben a 4-es főút 72-es kilométerénél, Cegléd közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult, embert kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták  a járműveket. (fotó: Cegléd HTP)

Kigyulladt egy személyautó csütörtök délután Gödöllőn, az Isaszegi úton. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. (fotó: Gödöllő HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön a kora esti órákban Monoron, a Móricz Zsigmond utca és a Kistói út kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Két kamion ütközött össze Cegléd közelében Két kamion ütközött össze Cegléd közelében Két kamion ütközött össze Cegléd közelében
>>> További képek a galériában <<<