Hírek


Kisebb tűz Törökbálinton
2019. június 06. 12:37
Kisebb tűz keletkezett egy ötezer négyzetméteres üzemcsarnok tetőszerkezetén Törökbálinton, lovat mentettek a váci hivatásos tűzoltók Gödön.

Kisebb tűz keletkezett egy ötezer négyzetméteres üzemcsarnok tetőszerkezetén szerdán délután Törökbálinton, a Tó utcában. A tüzet a nagy erőkkel a helyszínre vonuló törökbálinti, érdi és fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, azután átvizsgálták az épületet. Munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A rajok kiérkezésekor a lemezfedésű tetőzet már több négyzetméteren égett és izzott. A tűzoltás ideje alatt a fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor folyamatosan méréseket végzett az üzem és a település között. Méréseik szerint veszélyes anyag nem került ki a levegőbe, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: FKI Videó)

Lovat mentettek a váci hivatásos tűzoltók szerdán éjszaka Gödön, a Mayerffy József utcában. A ló felmászott egy traktor pótkocsijára, annak deszkázata az állat súlya alatt beszakadt. A négylábú önerejéből kimászni nem tudod, a kimentéséhez kérték a tűzoltók segítségét. A váci hivatásos tűzoltók hevederek és munkagép segítségével emelték ki a több mázsás állatot, majd adták át az állatorvosnak.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kisebb tűz Törökbálinton Kisebb tűz Törökbálinton Kisebb tűz Törökbálinton
>>> További képek a galériában <<<