Hírek


Újabb gépkocsi tűz, ezúttal Cegléden
2019. június 05. 11:47
Gázvezetékbe vágott egy munkagép Verőcén, kidőlt egy régi építésű családi ház oldalfala Szigetújfalun, tűz keletkezett egy több szintes családi ház pincéjében Sződön, kigyulladt egy személyautó Cegléden.

Gázvezetékbe vágott egy munkagép kedden délután Verőcén, a Szamos utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A váci hivatásos tűzoltók a harminc milliméteres átmérőjű csövet összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a gáz kiáramlást, majd biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Kidőlt egy régi építésű családi ház oldalfala kedden este Szigetújfalun, a Vasút utcában. A húsz méter hosszú falból nyolc négyzetméternyi omlott le, emiatt a ház ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élő ember rokonokhoz költözött. A ráckevei önkormányzati, a kis szigeti önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, a még omló falat aládúcolták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Tűz keletkezett egy több szintes családi ház pincéjében szerdára virradóra Sződön, a Kenderes utcában. A pincében felhalmozott faanyag, papírok, rongyok égtek és izzottak. A váci hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a tüzet és az izzásokat megszüntették, a füsttel telítődött pincét átszellőztették.(fotó: PMKI Vác HTP)

Kigyulladt egy személyautó szerdára virradóra Cegléden, a Szolnoki úton. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Újabb gépkocsi tűz, ezúttal Cegléden Újabb gépkocsi tűz, ezúttal Cegléden Újabb gépkocsi tűz, ezúttal Cegléden
>>> További képek a galériában <<<