Hírek


Két személygépkocsi ütközött össze Nagykőrös közelében
2019. május 26. 09:25
Két személygépkocsi ütközött össze Érden, személygépkocsik ütköztek össze Vácon, két személygépkocsi ütközött össze a 441-es főút 20-as kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt Érden, a Felső utcában. Az ütközés következtében az egyik autó félig az árokba hajtott és forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze szombaton délelőtt Vácon, a Dr. Csányi László körúton. Az ütközés következtében az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt a 441-es főút 20-as kilométerénél, Nagykőrös közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: Nagykőrös ÖTP)


 

Kapcsolódó képek:

Két személygépkocsi ütközött össze Nagykőrös közelében Két személygépkocsi ütközött össze Nagykőrös közelében Két személygépkocsi ütközött össze Nagykőrös közelében
>>> További képek a galériában <<<