Hírek


Felborult egy személyautó Valkón
2019. május 23. 13:40
Kamionnak ütközött egy kisteherautó az M0-ás autóút 5-ös kilométerénél, berendezési tárgyak kaptak lángra Nagymaroson, két személyautó és egy kisbusz ütközött össze az 51-es főúton, felborult egy személyautó Valkón.

Kamionnak ütközött egy kisteherautó szerdán délután az M0-ás autóút 5-ös kilométerénél, Törökbálint közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az autóút érintett szakaszán.(fotó: PMKI Érd HTP)

Berendezési tárgyak kaptak lángra szerda délután Nagymaroson, a Fehérhegy utcában, egy kétszintes családi házban. A tűzoltók kiérkezése előtt a házban tartózkodók a tűz oltását megkezdték, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A tüzet a helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették át a füsttel telítődött épületet.

Két személyautó és egy kisbusz ütközött össze szerdán este az 51-es főúton Kiskunlacháza közelében. Az ütközés következtében az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Felborult egy személyautó szerdán éjjel Valkón, a Valkói úton. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Felborult egy személyautó Valkón Felborult egy személyautó Valkón Felborult egy személyautó Valkón
>>> További képek a galériában <<<