Hírek


Kigyulladt egy melléképület Törtelen
2019. május 14. 12:47
Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 441-es főút 9-es kilométerénél, kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület tetőszerkezete Törtelen, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Budakeszin, kigyulladt egy személyautó Solymáron, tűz keletkezett egy családi házban Dunaharasztiban, épülő útszakasz szalagkorlátjának ütközött egy személygépkocsi a 4-es főút 69-es kilométerénél.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután a 441-es főút 9-es kilométerénél, Nyársapát közelében. Az ütközés következtében az autó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, a gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület tetőszerkezete hétfőn délután Törtelen, az Árpád úton. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület két helyisége is égett már, személyi sérülés nem történt. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, megakadályozva a lángok továbbterjedését.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn este Budakeszin, a Kert utcában. A balesetben egy ember súlyos, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy személyautó hétfőn éjszaka Solymáron, a József Attila utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a tűz a közelében lévő házat veszélyeztette. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

Tűz keletkezett egy családi házban hétfőn éjjel Dunaharasztiban, a Kossuth Lajos utcában. Az épület konyhájában csaptak fel a lángok, a tűzoltók kiérkezésekor a ház már füsttel telítődött. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd szellőztették át a helyiségeket. A tűzeset során egy ember füstmérgezést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Épülő útszakasz szalagkorlátjának ütközött egy személygépkocsi keddre virradóra a 4-es főút 69-es kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, mindannyian könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó információk: