Hírek


Személygépkocsik ütköztek össze az 51-es főúton
2019. május 13. 14:57
Időben és helyesen jelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Szigetszentmiklóson, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 25-ös kilométerénél.

Időben és helyesen jelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután Szigetszentmiklóson, az Akácfa körúton. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a lakásban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap a kora esti órákban az 51-es főút 25-ös kilométerénél, Dunavarsány közelében. Az ütközés következtében két ember könnyebb egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Személygépkocsik ütköztek össze az 51-es főúton Személygépkocsik ütköztek össze az 51-es főúton Személygépkocsik ütköztek össze az 51-es főúton
>>> További képek a galériában <<<