Hírek


Hulladék égett Cegléden
2019. május 12. 08:42
Lesodródott az útról és keresztbe fordult egy kamion a 405-ös főút 13-as kilométerénél, három személyautó ütközött össze a 31-es főúton Nagykátán, három személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 50-es kilométerénél, lángra kapott a kommunális hulladék Cegléd külterületén, lesodródott az útról és az árokba csapódott egy személygépkocsi Veresegyház és Őrbottyán között.

Lesodródott az útról és keresztbe fordult egy kamion szombaton reggel a 405-ös főút 13-as kilométerénél, Újlengyel közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a teherautó forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kamion mentéséről a rendőrség gondoskodott.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Három személyautó ütközött össze szombaton délelőtt a 31-es főúton Nagykátán. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora délutáni órákban a 4-es főút 50-es kilométerénél, Albertirsa közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Lángra kapott a kommunális hulladék szombaton délután Cegléd külterületén, egy hulladéklerakó telephelyen. A tűzoltók kiérkezésekor mintegy kettőszáz négyzetméteren égett és izzott a szemét, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, illetve szüntették meg a beizzásokat. A tűzoltók munkáját három munkagép is segítette. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Lesodródott az útról és az árokba csapódott egy személygépkocsi szombaton éjszaka Veresegyház és Őrbottyán között. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből az autót elhagyni nem tudta. A gödöllői hivatásos tűzoltók a mentők segítségével, kézi erővel az embert a roncsból kiemelték, majd a tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A mentők a személyt könnyű sérülésekkel szállították kórházba.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Hulladék égett Cegléden Hulladék égett Cegléden Hulladék égett Cegléden
>>> További képek a galériában <<<