Hírek


Felborult egy kamion az M0-ás autóúton
2019. május 11. 08:52
Beteg lehozatalában kértek segítséget a mentők a katasztrófavédelemtől Gödöllőn, szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy veszélyes anyagot szállító kamion az M0-ás autóút 37-es kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott, felborult, majd az úttestre visszacsapódott és a kerekein állt meg egy személygépkocsi Pilisszántón, kisbusz és egy személyautó ütközött össze Gyálon.

Beteg lehozatalában kértek segítséget a mentők a katasztrófavédelemtől pénteken délelőtt Gödöllőn, a Dózsa György úton. A személy súlya, állapota valamint a szűk lépcsőfordulók okozta nehézségek miatt a gödöllői hivatásos tűzoltók létra segítségével hajtották végre a mentését. A tízemeletes panelépület kilencedik emeletéről az ablakon keresztül, hordágyon, tűzoltólétra segítségével hozták le a beteget az egységek, majd adták át a mentőszolgálatnak, akik ezt követően az embert kórházba szállították. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy veszélyes anyagot szállító kamion pénteken délben az M0-ás autóút 37-es kilométerénél, Vecsés közelében. A borulás következtében mintegy harminc négyzetméteren az egészségre ártalmas anyag az úttestre kiszóródott, a felborult teherautó forgalmi akadályt okozott, személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi labor segítségével végezték a műszaki mentési feladatokat, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette. Az érintett terület mentesítését, illetve a felborult jármű mentését a szállítmányozó cég végzete. A műszaki mentés ideje alatt az autóút érintett szakaszát lezárták, a forgalom tereléséről gondoskodtak. (fotó: FKI Videó)

Lesodródott az útról, árokba hajtott, felborult, majd az úttestre visszacsapódott és a kerekein állt meg egy személygépkocsi pénteken délután Pilisszántón, a Vörösmarty utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők helikopterrel kórházba szállították. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. 

Kisbusz és egy személyautó ütközött össze pénteken délután Gyálon, a Rákóczi Ferenc és a Damjanich utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében a mikrobusz az oldalára borult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd a helyszínelést követően a kerekeire állították a buszt.(fotó: Gyál ÖTE)


 

Kapcsolódó képek:

Felborult egy kamion az M0-ás autóúton Felborult egy kamion az M0-ás autóúton Felborult egy kamion az M0-ás autóúton
>>> További képek a galériában <<<