Hírek


Súlyos balesetek a megye útjain
2019. május 10. 11:07
Gáztűzhelyen odaégett étel okozott gondot Szigetszentmiklóson, felüljáróról lehajtott és árokba zuhant egy gépkocsi a 4-es főút 29-es kilométerénél, öt személygépkocsi ütközött össze Kistarcsán, két személygépkocsi ütközött össze Dunaharaszti közelében, kamion pótkocsijának ütközött egy kisbusz a 4-es főút 68-as kilométerénél, útelválasztó betonelemnek ütközött egy pótkocsis teherautó a 4-es főút 86-os kilométerénél.

Gáztűzhelyen odaégett étel okozott gondot csütörtökön délután Szigetszentmiklóson, a Nyárfa utcában. A tűz miatt a lakás füsttel telítődött, a házban egy ember rosszul lett. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a lakásban lévő embert kimentették, a mentőknek átadták, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet. A mentők a kimentett embert kórházba szállították.

Felüljáróról lehajtott és árokba zuhant egy gépkocsi csütörtökön délután a 4-es főút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. Az autóban két ember utazott, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Monor HTP)

Öt személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Kistarcsán, a Semmelweis téren. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Dunaharaszti közelében. Az ütközés következtében az egyik autó egy fának csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A fának ütközött személyautóban utazók közül egy ember súlyos, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kamion pótkocsijának ütközött egy kisbusz péntekre virradóra a 4-es főút 68-as kilométerénél, Cegléd közelében. A buszban tizenhatan utaztak, az ütközés következtében az egyikük a helyszínen elhunyt, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Útelválasztó betonelemnek ütközött egy pótkocsis teherautó péntekre virradóra a 4-es főút 86-os kilométerénél, Abony közelében. Az ütközés következtében a kamion az oldalára borult és forgalmi akadályt okozott, személyi sérülés nem történt. A ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók megszüntették az üzemanyagfolyást, áramtalanították és átvizsgálták a szerelvényt, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos balesetek a megye útjain Súlyos balesetek a megye útjain Súlyos balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<