Hírek


Kigyulladt egy gépkocsi az M3-as autópályán
2019. május 09. 14:34
Kigyulladt egy személyautó az M3-as autópálya 20-as kilométerénél, kigyulladt egy építés alatt lévő családi ház tetőszerkezete Gödön, három személyautó ütközött össze Fóton.

Kigyulladt egy személyautó szerdán délután az M3-as autópálya 20-as kilométerénél, Mogyoród közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. Az égő jármű lángjait a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy építés alatt lévő családi ház tetőszerkezete szerdán délután Gödön, a Füzike utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a kettőszáz négyzetméteres épület tetőzete tizenöt négyzetméteren égett, személyi sérülés nem történt. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók oltották el, megakadályozva ezzel a lángok továbbterjedését.(fotó: PMKI Vác HTP)

 Három személyautó ütközött össze szerdán késő délután Fóton, a Keleti Márton utcában. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy gépkocsi az M3-as autópályán Kigyulladt egy gépkocsi az M3-as autópályán Kigyulladt egy gépkocsi az M3-as autópályán
>>> További képek a galériában <<<