Hírek


Baleset Mogyoródon
2019. május 08. 11:55
Szivárgott a gáz egy megsérült gázvezetékből Gödön, kigyulladt egy harminckettő négyzetméteres faépület Mogyoródon, két személygépkocsi ütközött össze Mogyoródon,frontálisan ütközött össze két személygépkocsi Isaszegen.

Szivárgott a gáz egy megsérült gázvezetékből kedden délelőtt Gödön, a Turista utcában, egy családi ház udvarán. A váci hivatásos tűzoltók összeszorították a vezetéket, ezzel minimálisra csökkentették a kiáramlást, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberi kiszakaszolták a gázvezetéket, elzárták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Kigyulladt egy harminckettő négyzetméteres faépület kedden délután Mogyoródon, a Vörösmarty Mihály utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett házat.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Mogyoródon, a Fóti úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi kedden este Isaszegen, a Kossuth Lajos utcában. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók a mentők segítségével a beszorult sofőrt a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A mentők a kimentett embert súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Mogyoródon Baleset Mogyoródon Baleset Mogyoródon
>>> További képek a galériában <<<