Hírek


Melléképületek égtek Cegléden
2019. április 26. 10:55
Úttestet elhagyva, a vadhálót átszakítva a szántóföldre csapódott és felborult egy személyautó az M5-ös autópálya 50-es kilométerénél, több melléképület, illetve egy garázs gyulladt ki Cegléden.

Úttestet elhagyva, a vadhálót átszakítva a szántóföldre csapódott és felborult egy személyautó csütörtökön délután az M5-ös autópálya 50-es kilométerénél, Újhartyán közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki félig kiesett az autóból, a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Több melléképület, illetve egy garázs gyulladt ki csütörtökön délután Cegléden, a Vécsei utcában és a Nagykátai úton. A tűzoltók kiérkezésekor az egyik negyven négyzetméteres épület már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Az oltás során az egységek nyolc oxigén palackot kihoztak, amiknek a hűtéséről gondoskodtak.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Melléképületek égtek Cegléden Melléképületek égtek Cegléden Melléképületek égtek Cegléden
>>> További képek a galériában <<<