Hírek


Kigyulladt egy családi házzal egybeépített műhely Gombán
2019. április 25. 08:19
Kigyulladt egy műhely Gombán, családi ház villanyórája égett Vácon, gázvezetékbe vágott egy munkagép Monoron.

Kigyulladt egy családi ház villanyórája szerdán kora reggeli órákban Vácon, az Árpád úton. A tűz keletkezésekor az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A váci hivatásos tűzoltók egy porral oltóval, majd egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat. A tűzoltást követően az egységek átvizsgálták és átszellőztették az ingatlant. (fotó: Vác HTP) 

Gázvezetékbe vágott egy munkagép szerdán délelőtt Monoron, az Ady Endre utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért a monori hivatásos tűzoltók az utcát ötven méteres körzetben lezárták, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberi a sérült vezetéket kiszakaszolták, ezzel megszüntették a kiáramlást, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített hetven négyzetméteres autószerelő műhely szerdán délután Gombán, a Jókai Mór utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a műhely a benne lévő gépkocsival együtt teljes egészében égett. A monori és a nagykátai hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A munkálatok során az egységek az égő műhelyből kettő hegesztéshez használt, a hőtől felhevült ipari gázpalackot kihoztak, a hűtésükről gondoskodtak. A hűtés ellenére az egyik palackban már elindult a kémiai folyamat, ezért azt a rendőrség mesterlövészei hatástalanították. A tűzeset során egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A műhely teljesen kiégett, a tűz a főépületre nem terjedt át. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit. (fotó: Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített műhely Gombán Kigyulladt egy családi házzal egybeépített műhely Gombán Kigyulladt egy családi házzal egybeépített műhely Gombán
>>> További képek a galériában <<<