Hírek


Családi ház külső szigetelése égett Üllőn
2019. április 24. 11:37
Kigyulladt egy tíz négyzetméteres melléképület, a mellette lévő szintén tíz négyzetméteres tároló Ócsán, teljes egészében égett egy huszonöt négyzetméteres melléképület Isaszegen, kigyulladt egy ötven négyzetméteres ház tetőszerkezete és a külső szigetelése Üllőn, úton megcsúszott és árokba hajtott egy kisbusz a 12-es főúton.

Kigyulladt egy tíz négyzetméteres melléképület, a mellette lévő szintén tíz négyzetméteres tároló, valamint nyolcvan négyzetméteren felhalmozott hulladék keddre virradóra Ócsán, a Katona József utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a melléképületben egy gázpalack felrobbant, személyi sérülés nem történt. A dabasi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.

Teljes egészében égett egy huszonöt négyzetméteres melléképület keddre virradóra Isaszegen, az Alsóerdő úton. A tűz a főépületet is veszélyeztette, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres ház tetőszerkezete és a külső szigetelése kedden reggel Üllőn, a Halomhatár utcában. A tűz keletkezésekor az épületben két felnőtt és egy csecsemő tartózkodott, akik időben, sérülések nélkül elhagyták az égő ingatlant. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a helyiségeket.(fotó: PMKI Monor HTP)

Úton megcsúszott és árokba hajtott egy kisbusz kedden délután a 12-es főúton, Nagymaros közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, az autó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd az árokból kivontatták a járművet.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Családi ház külső szigetelése égett Üllőn Családi ház külső szigetelése égett Üllőn Családi ház külső szigetelése égett Üllőn
>>> További képek a galériában <<<