Hírek


Kigyulladt egy cukrászüzem tetőzete Leányfalun
2019. április 23. 14:32
Két személygépkocsi ütközött össze Hévízgyörkön, teljes egészében égett egy személyautó Kiskunlacházán, kigyulladt egy cukrászüzem és a vele egybeépített családi ház tetőszerkezete Leányfalun, árokba hajtott és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Gyömrőn.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Hévízgyörkön, az Ady Endre utcában. A balesetben egy ember szenvedett sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Teljes egészében égett egy személyautó hétfőn délután Kiskunlacházán, a Móricz Zsigmond utcában. A tűz épületeket veszélyeztetett, személyi sérülés nem történt. A ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kigyulladt egy cukrászüzem és a vele egybeépített családi ház tetőszerkezete hétfőn délután Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton. A tűzoltók kiérkezésekor a négyszázötven négyzetméteres alapterületű épület tetőzete már teljes egészében égett, a tűz további épületeket is veszélyeztetett. A tüzet a szentendrei, fővárosi hivatásos, valamint a leányfalui és a visegrádi önkéntes tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az épület tetőszerkezete a tűzben megsemmisült, az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Árokba hajtott és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn éjszaka Gyömrőn, a Mendei úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, az autóban utazó négy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínelést követően kivontatták az árokból a járművet. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató fog gondoskodni.(fotó: PMKI Monor HTP)

 


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy cukrászüzem tetőzete Leányfalun Kigyulladt egy cukrászüzem tetőzete Leányfalun Kigyulladt egy cukrászüzem tetőzete Leányfalun
>>> További képek a galériában <<<