Hírek


Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Kiskunlacházán
2019. április 21. 08:41
Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és a felső szintje szombaton a kora Kiskunlacházán, két személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Vácrátóton, személygépkocsik ütköztek össze Szigethalmon, menet közben kigyulladt egy személyautó Százhalombattán, szabadtéri tüzek Pest megyében.

Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és a felső szintje szombaton a kora délutáni órákban Kiskunlacházán, a Völgyi úton. A tűzoltók kiérkezésekor az épület tetőzete már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A ráckevei önkormányzati, a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi, kis-szigeti önkéntes tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Két személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze szombaton délután Vácrátóton, a Szabadság úton. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt és rajta kívül még további három személyt a mentők kórházba szállítottak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze szombaton délután Szigethalmon, a Mű út és az Agyag utca kereszteződésében. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Menet közben kigyulladt egy személyautó szombaton este Százhalombattán, a Csenterics Sándor úton. A törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Ismét megszaporodott a szabadtéri tüzek száma Pest megyében. A tegnapi napon tizenöt esetben kellett vonulniuk az ilyen jellegű eseményekhez a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak a megyében. Nyáregyházán, egy hektáros területen égett az erdő aljnövényzete, valamint Abonyban, Farmoson, Szigetmonostoron, Pócsmegyeren, Dabason, Cegléden, Ercsiben, Monoron, Nagykőrösön és Tápióbicskén szintén a száraz növényzet kapott lángra. Üllőn nyárfavirága, falevél és hulladék kapott lángra a délutáni órákban. Helyszínre nagy erőkkel vonultak a tűzoltók, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes, a monori és a fővárosi hivatásos tűzoltók több vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Kiskunlacházán Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Kiskunlacházán Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Kiskunlacházán
>>> További képek a galériában <<<