Hírek


Halálos baleset Nagykőrös közelében
2019. április 20. 12:03
Kigyulladt az erdő aljnövényzete Nyáregyházán, kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres szénatároló Kosdon, kigyulladt egy hetven négyzetméteres épület tetőszerkezete Inárcson, hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete kapott lángra Nagykátán, két személygépkocsi ütközött össze a 441-es főút 12-es kilométerénél.

Kigyulladt az erdő aljnövényzete pénteken délelőtt Nyáregyházán. A tűz több ponton, közel tízhektáros területen égett a száraz aljnövényzet. A lángokat a helyi önkéntes, a monori, dabasi és a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltók munkáját az erdészet munkatársai is segítették.

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres szénatároló pénteken délután Kosdon, a Táncsics Mihály utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tároló már teljes egészében égett, a tűz további épületeket is veszélyeztetett. A váci hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett tárolót.(fotó: PMKI Vác HTP)

Kigyulladt egy hetven négyzetméteres épület tetőszerkezete pénteken éjszaka Inárcson, a Dózsa téren. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett, a tűz továbbterjedt az égő épülettel egybeépített másik ház tetőzetére is, személyi sérülés nem történt. A dabasi hivatásos tűzoltók több vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete kapott lángra szombatra virradóra Nagykátán, a Tavasz utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület tetőzete több mint a fele, valamint egy helyiség teljes egészében égett. A nagykátai hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével megkezdték a tűz oltását, illetve átvizsgálták a ház helyiségeit. Az égő ingatlanban egy ember tartózkodott, akit a tűzoltók kihoztak. A kimentett ember életjeleket nem mutatott, ezért a tűzoltók azonnal megkezdték az újraélesztését, amit az időközben kiérkezett mentőszolgálat szakemberi folytattak. A személy életét sikerült megmenteni, a mentők kórházba szállították. A ház tetőzete és a födémje beszakadt, így az épület ideiglenesen lakhatatlanná vált.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombatra virradóra a 441-es főút 12-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba, majd egy fának csapódott, a benne utazó egy ember a roncsba szorult. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A kimentett ember életét megmenteni már nem lehetett, a helyszínen elhunyt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: Nagykőrös ÖTP és PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Halálos baleset Nagykőrös közelében Halálos baleset Nagykőrös közelében Halálos baleset Nagykőrös közelében
>>> További képek a galériában <<<