Hírek


Balesetek a megye útjain
2019. április 19. 09:01
Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Makád közelében, két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 39-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze Dabason, kerítésnek, majd egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Tápiószentmártonban.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi pénteken reggel Makád közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, mindannyian könnyebb sérüléseket szenvedtek. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszínelést követően a kerekeire állították a járművet.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt a 4-es főút 39-es kilométerénél, Monor és Monorierdő között. A balesetben egy ember a helyszínen elhunyt, egy súlyos és további egy személy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek. A műszaki mentés ideje alatt a főutat lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Monor HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze pénteken délután Dabason, a Vörösmarty Mihály utcában. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kerítésnek, majd egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi pénteken a kora esti órákban, Tápiószentmártonban, a Szelei úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az oszlop eltört. A nagykátai hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<