Hírek


Teljes egészében égett egy lakóház Kisorosziban
2019. április 15. 11:55
Kigyulladt egy könnyűszerkezetes, hetven négyzetméteres családi ház Kisorosziban, felborult egy személyautó Sülysáp közelében,személygépkocsi és egy tartályos teherautó ütközött össze a 31-es főút 28-as kilométerénél.

Kigyulladt egy könnyűszerkezetes, hetven négyzetméteres családi ház vasárnapra virradóra Kisorosziban, a Fenyő utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a szomszédos lakóházra is. A szentendrei, a fővárosi hivatásos és a leányfalui önkéntes tűzoltók több vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűz keletkezésekor az égő ingatlanban négy ember és egy kutya tartózkodott. A lakók az épületet sérülések nélkül elhagyták, azonban a kutyát már nem sikerült megmenteni.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Felborult egy személyautó vasárnap délután Sülysáp közelében. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, a felborult autó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a helyszínelést követően a kerekeire állították és áramtalanították a bajbajutott járművet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Személygépkocsi és egy tartályos teherautó ütközött össze vasárnap délután a 31-es főút 28-as kilométerénél, Maglód közelében. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, a gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A gyömrői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kamion tartálya üres volt, veszélyes anyag nem került a környezetbe.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Teljes egészében égett egy lakóház Kisorosziban Teljes egészében égett egy lakóház Kisorosziban Teljes egészében égett egy lakóház Kisorosziban
>>> További képek a galériában <<<