Hírek


Felborult egy személygépkocsi a 6-os főúton
2019. április 14. 08:35
Két személygépkocsi ütközött össze Ráckevén, menet közben kigyulladt egy személyautó Martonvásárban, szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy személyautó a 6-os főút 33-as kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel Ráckevén, az Ipari Park úton. Az ütközés következtében két ember könnyebb egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Menet közben kigyulladt egy személyautó szombaton délután Martonvásárban, a Budai úton. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. Az autóban egy ember utazott, időben elhagyta az égő járművet, személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy személyautó vasárnapra virradóra a 6-os főút 33-as kilométerénél, Ercsi közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, ő nem szenvedett sérüléseket. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a bajbajutott személygépkocsit.(fotó: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Felborult egy személygépkocsi a 6-os főúton Felborult egy személygépkocsi a 6-os főúton Felborult egy személygépkocsi a 6-os főúton
>>> További képek a galériában <<<