Hírek


Súlyos baleset Cegléd közelében
2019. április 11. 13:18
Két kisteherautó ütközött össze a 4-es főút 72-es kilométerénél, személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze az M7-es autópálya 13-as kilométerénél, kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres nádtetős épület tetőszerkezete Szigetszentmiklóson, két esetben is bejelzett a szén-monoxid-érzékelő Pest megyében.

Két kisteherautó ütközött össze szerdán reggel a 4-es főút 72-es kilométerénél, Cegléd közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A balesetben egy ember súlyos, hárman pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze szerdán délelőtt az M7-es autópálya 13-as kilométerénél, Törökbálint közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, a gépjárművek forgalmi akadályt okoztak. A fővárosi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres nádtetős épület tetőszerkezete szerdán délután Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett, a födém is több helyen átégett, személyi sérülés nem történt. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók öt vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. A ház tetőszerkezete leégett, az ingatlan lakhatatlanná vált.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Két esetben is bejelzett a szén-monoxid-érzékelő szerdán este Pest megyében. Monoron, a Liliom utcában egy családi ház fürdőszobájában felszerelt érzékelő adott hangot. A monori hivatásos tűzoltók a méréseket végeztek a házban és alacsony értékben, de kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. A méréseket követően átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt. A lakásban négy ember tartózkodott, őket a mentők kisebb mérgezési tünetekkel kórházba szállították. Pár órával később Dunavarsányban, a Deák Ferenc utcában, szintén egy családi házban felszerelt érzékelő szólalt meg. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók méréseket végeztek a ház pincéjében és kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. A méréseket követően az egységek átszellőztették az épületet, majd biztosították a helyszínt. A lakásban két felnőtt és két gyermek tartózkodott, a mentők a két gyereket megfigyelésre kórházba szállították.


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos baleset Cegléd közelében Súlyos baleset Cegléd közelében Súlyos baleset Cegléd közelében
>>> További képek a galériában <<<