Hírek


Teljes egészében égett egy lakóház Hévízgyörkön
2019. április 10. 13:27
Három személygépkocsi ütközött össze Biatorbágyon, kigyulladt a kommunális hulladék Dabason, kigyulladt egy száz négyzetméteres könnyűszerkezetes lakóház Hévízgyörkön.

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délután Biatorbágyon, a Nagy utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt a kommunális hulladék kedden délután Dabason, az Öregországúton lévő lerakóhelyen. A tűzoltók kiérkezésekor háromszáz négyzetméteren égett és izzott a hulladék. A dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd szüntették meg a beizzásokat. A tűzoltók munkáját egy erőgép is segítette.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy száz négyzetméteres könnyűszerkezetes lakóház kedden éjfélkor Hévízgyörkön, a Gyümölcsös utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház már teljes egészében égett, valamint a tűz átterjedt egy lakókonténerre is. Az aszódi, gödöllői és a hatvani hivatásos tűzoltók öt vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett családi házat, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltás során az egységek három propán-bután és három a hegesztéshez használt ipari gázpalackot hoztak ki az égő helyiségekből. Az egyik palackban a hűtés ellenére elindult a kémiai folyamat, ezért azt a rendőrség mesterlövészei kilőtték. A családi ház lakhatatlanná vált, az ott élő négy ember rokonokhoz költözött.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Teljes egészében égett egy lakóház Hévízgyörkön Teljes egészében égett egy lakóház Hévízgyörkön Teljes egészében égett egy lakóház Hévízgyörkön
>>> További képek a galériában <<<