Hírek


Száz négyzetméteres épület tetőszerkezete égett Sülysápon
2019. április 09. 13:28
Kigyulladt egy kamion vontatmánya az M5-ös autópálya 29-es kilométerénél, lesodródott az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi Dunabogdányban, kigyulladt egy száz négyzetméteres kereskedelmi létesítmény tetőszerkezete Sülysápon, kigyulladt egy munkagép motortere Verőcén.

Kigyulladt egy kamion vontatmánya hétfőn délelőtt az M5-ös autópálya 29-es kilométerénél, Gyál közelében. A tűzoltók kiérkezésekor a pótkocsi már teljes egészében égett, a tűz átterjedt az autópálya mellett lévő erdősávra is, személyi sérülés nem történt. A fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók több vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a szerelvényt, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A beavatkozó tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltás során az autópálya érintett szakaszán lelassult a forgalom, így a környéken kisebb torlódás alakult ki.(fotó: Gyál ÖTE)

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délután Dunabogdányban, a Kossuth Lajos úton. A szentendrei tűzoltók előtt egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította az autót, majd biztosította a helyszínt. A visegrádi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították az oldalára borult járművet. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentők helyszínen ellátták.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kigyulladt egy száz négyzetméteres kereskedelmi létesítmény tetőszerkezete hétfőn késő délután Sülysápon, a Magdolna utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók, majd az oltás során a beavatkozó tűzoltók egy-egy gázpalackot kihoztak.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy munkagép motortere hétfőn este Verőcén, egy ipartelep udvarán. A tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott tartózkodók eloltották, személyi sérülés nem történt. A váci hivatásos tűzoltók a még izzó részeket és a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a munkagépet.


 

Kapcsolódó képek:

Száz négyzetméteres épület tetőszerkezete égett Sülysápon Száz négyzetméteres épület tetőszerkezete égett Sülysápon Száz négyzetméteres épület tetőszerkezete égett Sülysápon
>>> További képek a galériában <<<