Hírek


Halálos lakástűz Dömsödön
2019. március 25. 14:44
Kigyulladt és teljes egészében égett egy hatvan négyzetméteres családi ház Dömsödön, két személygépkocsi és két kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél, száraz aljnövényzet kapott lángra a vasúti sínek mellett Cegléd és Abony között.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy hatvan négyzetméteres családi ház vasárnap délelőtt Dömsödön, a Ráckevei úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a házban egy gázpalack felrobbant, a tűz átterjedt az épület tetőzetére is. A helyi önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az ingatlan helyiségeit. Az átvizsgálás során a tűzoltók a kiégett szobában két embert találtak, az életüket megmenteni már nem lehetett. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: Pest MKI)

Két személygépkocsi és két kisteherautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél, Inárcs közelében. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Száraz aljnövényzet kapott lángra a vasúti sínek mellett vasárnap délután Cegléd és Abony között. Helyszínre nagy erőkkel vonultak a tűzoltók, mert egyszerre egy időben, de különálló helyszíneken égett a növényzet. A lángokat a ceglédi, nagykátai, monori, szolnoki hivatásos és a farmosi, tápiószelei, jászalsószentgyörgyi, boldogházai, zagyvarékasi önkéntes tűzoltók oltották el, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette. A tűzoltás ideje alatt szünetelt a vasúti forgalom a két település között. (fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Halálos lakástűz Dömsödön Halálos lakástűz Dömsödön Halálos lakástűz Dömsödön
>>> További képek a galériában <<<