Hírek


Súlyos balesetek a megye útjain
2019. március 24. 14:57
Három személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, a 45-ös kilométernél, Újhartyán közelében egy kisteherautó egy kamion hátuljába rohant, kigyulladt egy kisebb melléképület Maglódon, útról lesodródva, kerítést kidöntve egy családi ház udvarába csapódott és felborult egy személygépkocsi Kerepesen, kigyulladt egy személygépkocsi motortere az M7-es autópálya 19-es kilométerénél, egy áruház parkolójában lévő gázórának ütközött egy személygépkocsi Albertirsán, két személygépkocsi ütközött össze a 6-os főút 21-es kilométerénél, kigyulladt egy személygépkocsi Nagykőrösön.

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, Inárcs közelében. Az ütközés következtében két autó az árokba csapódott, a harmadik forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A mentők négy embert szállítottak megfigyelésre kórházba. A műszaki mentés ideje alatt az autópályát lezárták, így torlódás alakult ki az érintett szakaszon. A feltorlódott kocsisorban pár órával később újabb baleset történt. A 45-ös kilométernél, Újhartyán közelében egy kisteherautó egy kamion hátuljába rohant. Az ütközés következtében a kisteherautó fülkéje leszakadt, a benne utazó egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők helikopterrel szállították kórházba. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az autópálya érintett szakaszán.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy kisebb melléképület szombaton délelőtt Maglódon, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a területet.

Útról lesodródva, kerítést kidöntve egy családi ház udvarába csapódott és felborult egy személygépkocsi szombaton a kora délutáni órákban Kerepesen, a Szőlő dűlőben. Az autóban ketten utaztak, nem szenvedtek sérüléseket. A gödöllői hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd az udvarról kivontatták és áramtalanították a járművet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere szombaton délután az M7-es autópálya 19-es kilométerénél, Érd közelében. Az autóval lehúzódtak az autópálya leállósávjába, így forgalmi akadályt nem okoztak, személyi sérülés nem történt. Az érdi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Érd HTP)

Egy áruház parkolójában lévő gázórának ütközött egy személygépkocsi szombaton délután Albertirsán, a Pesti úton. Az ütközés következtében a gázóraszekrény kitört, a gáz szivárogni kezdett, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók lezárták a parkoló érintett részét, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberei feltárták a sérült vezetéket, kiszakaszolták, ezzel megszüntették a kiáramlást, majd gondoskodtak a végleges javításáról.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora esti órákban a 6-os főút 21-es kilométerénél, Érd közelében. A két álló autónak még további két gépkocsi neki ütközött, valamint az egyik személyautó a kiszálló sofőrt elütötte. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben egy felnőtt és egy gyermek szenvedett sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton este Nagykőrösön, az Ádám László utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: Nagykőrös ÖTP)


 

Kapcsolódó képek:

Súlyos balesetek a megye útjain Súlyos balesetek a megye útjain Súlyos balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<