Hírek


Fenyőerdő aljnövényzete égett Táborfalván
2019. március 23. 10:03
Családi ház fürdőszobájában keletkezett tűz Cegléden, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M6-os autópálya 26-os kilométerénél, tizenkét hektáros területen égett és izzott egy fenyőerdő aljnövényzete Táborfalva külterületén, kigyulladt egy kétszintes, lakatlan hétvégi ház Gödöllőn, kigyulladt és teljes egészében égett egy tizenöt négyzetméteres fa árusbódé Biatorbágyon.

Családi ház fürdőszobájában keletkezett tűz pénteken reggel Cegléden, a Szüret utcában. A fürdőszobában ruhaneműk kaptak lángra, a tüzet a tulajdonos a tűzoltók kiérkezéséig eloltotta, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket eloltották, az épületet átszellőztették.

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze pénteken délelőtt az M6-os autópálya 26-os kilométerénél. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Tizenkét hektáros területen égett és izzott egy fenyőerdő aljnövényzete pénteken délelőtt Táborfalva külterületén. A lajosmizsei önkormányzati, dabasi, nagykátai, kecskeméti hivatásos tűzoltók több órás megfeszített munkát követően tudták csak eloltani és megszüntetni a beizzásokat. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI KMSZ)

Kigyulladt egy kétszintes, lakatlan hétvégi ház pénteken kora délutáni órákban Gödöllőn, a Völgy utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett ingatlant és annak környezetét.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy tizenöt négyzetméteres fa árusbódé pénteken este Biatorbágyon, a Budaörsi utcában, egy bevásárlóközpont udvarán. A tűzoltók kiérkezése előtt az épületben három gázpalack felhasadt, személyi sérülés nem történt. A törökbálinti hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.


 

Kapcsolódó képek:

Fenyőerdő aljnövényzete égett Táborfalván Fenyőerdő aljnövényzete égett Táborfalván Fenyőerdő aljnövényzete égett Táborfalván
>>> További képek a galériában <<<