Hírek


Melléképületben keletkezett tűz Gyálon
2019. március 21. 08:45
Egy ötven négyzetméteres melléképület égett Gyálon, melléképület tetőszerkezete égett Dunavarsányban, nagy területen égett az aljnövényzet Dabason, oldalára borult egy személyautó a 31-es főúton, kiégett egy épület Maglódon.

Egy ötven négyzetméteres melléképület égett teljesen Gyálon, a Wesselényi utcában. A gyáli önkéntes tűzoltókat követően a fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, három vízsugárral oltották el a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt. (fotó: Gyál ÖTE)

Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete, illetve az abban tárolt tűzifa Dunavarsányban, a Baross utcában. A helyszínre riasztották a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltókat. Az épületből kihoztak három gázpalackot, melyeket hőhatás nem ért. A lángokat az egységek két vízsugárral megfékezték. Az eset során senki nem sérült meg. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Szerda kora délután nagy területen kapott lángra az aljnövényzet Dabas külső részén. A helyszínre a dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, három vízsugárral, kéziszerszámokkal és puttonyfecskendőkkel a tüzet sikerült körülhatárolni és eloltani. Személyi sérülés az eset során nem történt.

Oldalára borult egy személyautó Nagykáta közelében, a 31-es főúton a 65-ös kilométerszelvénynél. Az autóban egy ember utazott, aki könnyebben megsérült. A balesethez a nagykátai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a jármű áramtalanítását. A mentők ellátták a sofőr sérülését. A helyszínen félpályás útlezárás volt a munkálatok ideje alatt. (fotó: Nagykáta HTP)

Teljesen kiégett egy füstölőnek használt melléképület Maglódon, a Bezerédi utcában. A tűz egy faházra is átterjedt. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Szentlőrinckátán három hektárnyi területen nádas és aljnövényzet foltokban égett. A tűz lakóházakat nem veszélyeztetett. A kiérkező nagykátai hivatásos tűzoltók a tüzet kéziszerszámokkal és puttonyfecskendőkkel valamint egy vízsugárral eloltották.


 

Kapcsolódó információk: