Hírek


Balesetek és szabadtéri tűzesetek a megyében
2019. március 20. 08:13
felborult egy személyautó Csömörön, teljes terjedelmében égett egy lakókocsi Tápiógyörgyén, összeütközött három személyautó Vácon, családi ház égett Monorierdőn, betonoszlopnak ütközött egy személyautó Pomázon, szabadtéri tüzekhez vonultak a tűzoltók Cegléden, Pilisen és Dabason.

Felborult egy személyautó Csömörön kedden délután, a Rákóczi Ferenc utcában. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a csömöri önkéntes tűzoltókat riasztották helyszínre. A balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt a műszaki mentés idején.

Teljes terjedelmében égett egy lakókocsi kedd délután Tápiógyörgyén, a Mikszáth Kálmán utcában. A tűzesethez a nagykátai hivatásos és a tápiógyörgyei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt. (fotó: Nagykáta HTP)

Összeütközött három személyautó Vácon, a Dr. Csányi László körúton. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat. A balesetben három ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállították. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. (fotó: Vác HTP)

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű családi ház Monorierdőn, az Erdeitanyán kedden késő éjjel. A tűzesethez a monori hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugár segítségével elfojtották a lángokat. Az eset során senki nem sérült meg.

Pomázon a Margitligeti úton kedden kora délután egy személygépjármű betonoszlop talpazatának ütközött. A járműben egy fő utazott, aki a jármű ajtaját nem tudta kinyitni. A szentendrei hivatásos tűzoltók a jármű ajtaját feszítő-vágó berendezés segítségével kinyitották, a személyt a mentőknek átadták. (fotó: Szentendre HTP)

Továbbra is számos helyen avatkoztak be a megye tűzoltói szabadtéri tüzek megfékezésében.

Nagykátán egy hektáron száraz fű és aljnövényzet égett kedden délelőtt. A nagykátai hivatásos tűzoltók a tüzet körülhatárolták, majd eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Dabason tizenhárom hektáron foltokban nádas, aljnövényzet és bozótos égett. A dabasi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral, puttonyfecskendőkkel valamint kéziszerszámokkal eloltották. A tűz ingatlanokat nem veszélyeztetett, személyi sérülés nem történt. (fotó: Dabas HTP)

Pilisen egy-két hektáron szintén az aljnövényzet kapott lángra. A helyszínre a monori hivatásos tűzoltók érkeztek, akik a lángokat eloltották

Cegléden a 40-es út melletti árokban körülbelül ötszáz négyzetméteren gaz avar égett. A ceglédi hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, amely egy közeli nádast és egy épületet is veszélyeztetett. Csemőn az Ugyer Kökény dűlőnél a Gerje patak mindkét oldalán nádas és aljnövényzet égett, körülbelül nyolcszáz négyzetméteres területen. A ceglédi hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották. (fotó: Cegléd HTP)

Egy hektáron égett a nádas és aljnövényzet Abonyban a Tomori Pál utcánál. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és két vízsugárral körülhatárolták majd eloltották.


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek és szabadtéri tűzesetek a megyében Balesetek és szabadtéri tűzesetek a megyében Balesetek és szabadtéri tűzesetek a megyében
>>> További képek a galériában <<<