Hírek


Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Gyálon
2019. március 19. 13:35
Kigyulladt és leégett egy családi ház tetőszerkezete Gyálon, robbanás történt egy családi ház pincéjében Pilisvörösváron, tűz keletkezett egy családi ház padlásterében Pilisen, kigyulladt egy családi ház több helyisége Ráckevén.

Kigyulladt és teljes egészében égett egy kettőszáz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete hétfőn délelőtt Gyálon, a Szélső utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület tetőtéri helyiségei is égtek már, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók öt vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A beavatkozó tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az épület ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott lakó két ember rokonokhoz költözött. (fotó: Gyál ÖTE)

Fizikai robbanás történt hétfőn délután egy családi ház pincéjében Pilisvörösváron, a Bocskai utcában. A detonációt követően tűz nem volt, azonban a vegyes tüzelésű kazánból kiömlő forró víztől egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy családi ház padlásterében hétfőn éjfélkor Pilisen, a Szőlő utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a harminc négyzetméteres épület tetőszerkezet is égett már, személyi sérülés nem történt. A monori hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületet. Az ingatlan ideiglenesen lakhatatlanná vált, a benne élő egy ember rokonokhoz költözött. (fotó: Monor HTP)

Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház több helyisége keddre virradóra Ráckevén, a Szög közben. Az épületben egy mozgáskorlátozott ember tartózkodott, aki enyhe füstmérgezést szenvedett, a mentők a helyszínen ellátták. A ráckevei önkormányzati, a szigetszentmiklósi hivatásos és a kis-szigeti önkéntes tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a kiégett épületet. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó információk: