Hírek


Ismét szabadtéri tűzesetek Pest megyében
2019. március 18. 14:03
Személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött össze Mogyoródon, gázórának tolatott egy személygépkocsi Nagykátán, két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán, személygépkocsik ütköztek össze Dunaharasztiban,szabadtéri tűzesetek Pest megyében.

Személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött össze vasárnap délután Mogyoródon, a Gödöllői úton. Az ütközés következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, a felborult motor forgalmi akadályt okozott. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt.

Gázórának tolatott egy személygépkocsi vasárnap délután Nagykátán, a Lovas utcában, egy családi ház udvarán. Az ütközés következtében a gázcső megrepedt, a gáz szivárogni kezdett, személyi sérülés nem történt. A nagykátai hivatásos tűzoltók a vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberi a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután az M7-es autópályán, Tárnok közelében. A balesetben két ember szenvedett sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap délután Dunaharasztiban, a Jendrassik György és az Arany János utcák kereszteződésében. A balesetben egy ember szenvedett sérüléseket, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt.

Számos szabadtéri tűzeset történt a tegnapi napon Pest megyében. Elsősorban Ceglédre és környékére, valamint Gödöllőre és Valkóra kellett vonulniuk a nap folyamán többször a tűzoltóknak. Kisebb-nagyobb területen égett a száraz aljnövényzet és a nádas, személyi sérülés nem történt. Gödöllőn, a Rigó utcában négy hektáron égett a száraz fű. A tűz átterjedt egy faházra is. A gödöllői hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a faépület már teljes egészében égett. A tűzoltók három vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Ismét szabadtéri tűzesetek Pest megyében Ismét szabadtéri tűzesetek Pest megyében Ismét szabadtéri tűzesetek Pest megyében
>>> További képek a galériában <<<