Hírek


Veszélyesen megdőlt egy fenyőfa Tahitótfaluban
2019. március 16. 11:21
Árokba hajtott és felborult egy személyautó Újhartyán és Hernád között, veszélyesen megdőlt fenyőfát kellett eltávolítani Tahitótfaluban, a szentendrei hivatásos tűzoltóknak, tűz keletkezett egy kilenc négyzetméteres műhelyben Vácon, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személyautó az 5 –ös főút 55-ös kilométerénél, felborult egy trélert vontató személygépkocsi a szállítmányával együtt az M5-ös autópálya 41-es kilométerénél.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó pénteken reggel Újhartyán és Hernád között. A gépkocsiban hárman utaztak, mindannyian a roncsba szorultak. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a beszorult sérülteket, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A mentők mindhárom embert súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Veszélyesen megdőlt fenyőfát kellett eltávolítani pénteken délelőtt Tahitótfaluban, a szentendrei hivatásos tűzoltóknak. A tizenöt méter magas fa családi házat és egy melléképületet is veszélyeztetett. A tűzoltók emelőről, motoros láncfűrész segítségével darabolták össze a fát, szüntették meg ezzel a veszélyhelyzetet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Tűz keletkezett egy kilenc négyzetméteres műhelyben pénteken délben Vácon, a Huszár utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a műhely már teljes egészében égett, a tűz már átterjedt a műhellyel egybeépített melléképületre, valamint a szomszédos telekre is. A váci hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át az épületeket. Az oltás során az egységek hegesztéshez használt ipari, illetve több propán-bután gázpalackot az ingatlan környezetéből eltávolítottak, valamint a helyiségekből száz liter üzemanyagot kihoztak, személyi sérülés nem történt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személyautó pénteken délután az 5 –ös főút 55-ös kilométerénél, Örkény közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, akit a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Felborult egy trélert vontató személygépkocsi a szállítmányával együtt pénteken délután az M5-ös autópálya 41-es kilométerénél, Kakucs közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult szerelvény forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Veszélyesen megdőlt egy fenyőfa Tahitótfaluban Veszélyesen megdőlt egy fenyőfa Tahitótfaluban Veszélyesen megdőlt egy fenyőfa Tahitótfaluban
>>> További képek a galériában <<<